Bekijk ons keuring aanbod

Winkelwagen is leeg

inpectie-huis.jpg

Uw vastgoed professioneel beheren? Klik op de button voor de diensten van Keurhuis Nederland.

Vastgoed diensten Neem contact op

Bekijk hier ons laatse nieuws

Blowerdoor nu ook in webshop!

23 September 2016: Als enige dienstverlener in Nederland heeft Keurhuis nu ook de blowerdoortest in haar webshop. U boekt eenvoudig online.

Lees meer...

Geen hypotheek bij slapende VvE

5 September 2016: Banken verstrekken geen hypotheek meer voor de aankoop van een appartement wanneer er sprake is van een slapende Vereniging van Eigenaars (VvE).

Lees meer...

Lesmateriaal voor NOM-woningen

16 Juni 2016: Keurhuis Nederland werkt samen met o.a. Bouw Mensen en de ROC aan nieuw lesmateriaal voor de keuzemodule 'Specialist Vakmanschap bij Duurzaam Bouwen'. Het doel van deze module is om duurzaamheid bij vakmensen onder de aandacht te brengen en op niveau te brengen via scholing van werkenden.

Lees meer...

Nieuws energielabel en STEP subsidie

7 juni 2016: De Stimuleringsregeling energieprestatie huursector (STEP-regeling) wordt per 1 juli 2016 aantrekkelijker gemaakt. De subsidiebedragen worden generiek verhoogd en er worden meer categorieën zeer energiezuinige renovaties onderscheiden die verder gaan dan een Energie-Index van 1,20 (was tot 1 januari 2015 energielabel A).

Lees meer...

MJOP voor VvE's steeds belangrijker

30 Mei 2016: VvE’s moeten voldoende geld beschikbaar hebben voor noodzakelijk onderhoud, daarvoor moeten zij elk jaar minstens 0,5% van de herbouwwaarde reserveren. Dat staat in een wetsvoorstel dat de ministers Blok en Van der Steur op 30 mei 2016 naar de Tweede Kamer hebben gestuurd.

Lees meer...

Nieuwbouw onder Bouwgarant neemt toe

11 Mei 2016: Het aantal nieuwbouwwoningen dat wordt gerealiseerd neemt in 2016 sterk toe. Keurhuis Nederland merkt dit onder andere in het aantal opleverkeuringen dat wordt uitgevoerd en in het aantal projectbezoeken dat wordt uitgevoerd voor Bouwgarant.

Lees meer...

Onderzoek tegelwerk Maastunnel Nico de Bont

22 April 2016: In opdracht van Nico de Bont onderzoekt Keurhuis Nederland de kwaliteit van de restauratie van het tegelwerk van onder andere de Maastunnel. Het gehele project van de restauratie van vele tunnels en aquaducten in Rotterdam...

Lees meer...

Rosada Fase2 ingemeten volgens NEN 2580

15 April 2016: In opdracht van Rosada Fashion Outlet in Roosendaal heeft Keurhuis Nederland alle nieuwe winkelpanden van Fase 2 ingemeten. Dit is gedaan volgens de laatste versies van de NEN 2580 meetnorm.

Lees meer...

60.000 m2 vastgoed ingemeten in Drenthe

14 Maart 2016: Met een team van 5 inspecteurs heeft Keurhuis Nederland in enkele maanden tijd ruim 60.000 m2 vastgoed ingemeten volgens NEN 2580 voor wooncorporatie Domesta in Emmen. Het vastgoed is gelegen in Emmen en aangrenzende gemeenten.

Lees meer...

Vacature bouwkundig inspecteur

7 Maart 2016: Wil je graag afwisselend werk als bouwkundig inspecteur bij een professionele en informele organisatie? Ben je graag onderweg? Keurhuis Nederland en SKW Certificatie hebben de perfecte vacature.

Lees meer...
intro-afb-klantervaringen-home.jpg

Wat onze klanten zeggen

VvE Nettelhorst, Alphen aan den Rijn

Met de MJOP van Keurhuis Nederland hebben we een goed houvast voor de komende jaren!

Kennemer Lyceum, Overveen

Deskundig advies en een prettige afhandeling. Ontzorgen heet dat geloof ik tegenwoordig toch?

Dimence Groep, Deventer

Eindelijk het MJOP op orde. Keurhuis Nederland heeft kennis van zaken, is duidelijk en ontzorgt echt.

Sint Josephscholen, Nijmegen

Specialisten die door jarenlange ervaring met één oog opslag zien wat er speelt.

Smienk ERA Makelaardij, Prinsenbeek

De rapportage is er altijd heel snel en is zeer uitgebreid en compleet. Het is zeer prettig samenwerken met Keurhuis!