Keuring boeken

Wat vinden onze klanten

Kolpa VVS VvE Beheer, Rotterdam

Giovanni Ponit: Wij ervaren de samenwerking als zeer soepel en vlot en zijn tevreden met de keuze voor Keurhuis Nederland.

Het Nieuwe VvE Beheer, Amsterdam

Michael Croll: Met Keurhuis Nederland is het prettig samenwerken. Een snelle response, competitieve tarieven en complete en nauwkeurige rapporten en keuringen zorgen ervoor dat onze klanten ook tevreden zijn.

Dimence Groep, Deventer

Hein Prins: Keurhuis Nederland ondersteunt de Dimencegroep al jaren op het gebied van planmatig buitenschilderwerk en begeleiding. Wij zijn heel tevreden met de resultaten van de uitgevoerde werkzaamheden. Panden die onderhanden zijn genomen zien er weer strak en onderhouden uit. Eindelijk het MJOP op orde. Als ik aan Keurhuis Nederland denk dan komt direct naar boven kennis van zaken, echt ontzorgen, duidelijkheid en een fijne samenwerking.

Sint Josephscholen, Nijmegen

Pieter Tiggelaar: Kwaliteitscontroles op schilderwerk is werk voor specialisten. Mensen die door jarenlange ervaring vaak al met één oog opslag kunnen zien wat er speelt op het snijvlak van theorie versus praktijk. De specialisten van Keurhuis Nederland staan vaak letterlijk met de neus op het schilderwerk en spreken de taal van de schilder. Kwaliteitscontroles met kennis en kunde dragen bij aan het duurzaam in stand houden van de kwaliteit van onze gevelkozijnen.

Robine Hendriks, Mooiland

Wij werken sinds 2012 samen met Keurhuis Nederland. We zijn begonnen met het laten opmaken van bouwkundig rapporten, maar inmiddels is dit uitgebreid met onder andere energielabels en meetcertificaten. Ook schakelen wij Keurhuis steeds vaker in voor bedrijfs onroerend goed. We zijn erg tevreden over de samenwerking. Met name de snelle levering van de gevraagde producten en de flexibiliteit zijn voor ons erg belangrijk!

Kennemer Lyceum, Overveen

Erik van der Vaart: Ik ben blij dat de inspectie en begeleiding van voor mij complexe zaken als het buitenschilderwerk door Keurhuis Nederland wordt gedaan. Deskundig advies en een prettige afhandeling. Ontzorgen heet dat geloof ik tegenwoordig toch?

Anne de Vries, Shakespaerehof Utrecht

Ons appartement is opgeleverd door Keurhuis. Dat is erg goed bevallen. De inspecteur had oog voor detail en zag meer dan wij, dat gaf een goed gevoel. Uiteindelijk zijn er slechts een paar puntjes gevonden en dat heeft de aannemer direct hersteld.

Therese Woei, Bloesemtuin Alphen

Voor de voor- en eindoplevering van onze woning zijn we op zoek gegaan naar een goed inspectiebureau. Van kennissen hebben wij vernomen dat ze goede ervaringen hadden met het Keurhuis. Ook wij hebben het Keurhuis ingeschakeld en daar zijn we achteraf erg blij mee. De keurder was erg vriendelijk en gaf ons tijdens de opleveringen erg veel informatie. We wonen nu prettig in ons nieuwe huis. Bedankt Keurhuis!

Rob Hendriks, Booming Zeist

Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij een opleverkeuring aangevraagd bij Keurhuis Nederland. Dit is erg goed bevallen. De inspecteur keek heel grondig en had veel kennis van zaken. Hij gebruikte een uitgebreide checklist zodat alles met zekerheid werd bekeken. Ik kan Keurhuis Nederland van harte aanbevelen.

Smienk ERA Makelaardij, Prinsenbeek

Frank Smienk: Onze ervaringen als Smienk Makelaardij met Keurhuis Nederland zijn zeer positief! De keuringen worden zeer deskundig uitgevoerd, de rapportage is er altijd heel snel en is zeer uitgebreid en compleet. Het is zeer prettig samenwerken met Keurhuis.

VvE Nettelhorst, Alphen aan den Rijn

A. Klos: Met de MJOP van Keurhuis Nederland hebben we een goed houvast voor de komende jaren!

Marco van der Ster, Amersfoort

Voor de aanschaf van onze jaren 30 woning wilden we graag een vakkundige bouwtechnische keuring uit laten voeren. Een vriend raadde Keurhuis aan. Onze wensen werden aangehoord en Keurhuis regelde de rest. De verkopend makelaar was onder de indruk van de grondigheid van de inspectie. Het nette rapport met foto’s en uitgebreide omschrijving hadden we diezelfde week al in huis! Wij zijn zeer tevreden en raden Keurhuis van harte aan.

Kees van den Berge, Wolphaartsdijk

Perfecte snelle en zeer vakkundige service!

Natali Mailand, Amsterdam

We zijn heel tevreden over het rapport dat we hebben gekregen. Zag er goed uit, was op tijd en geen klachten hier.

Peter en Miranda van den Neste, Zierikzee

Onze ervaring met het keurhuis is heel positief. Het maken van een afspraak was eenvoudig en de keurmeester was keurig op tijd op lokatie. De keuring is naar onze mening deskundig gedaan en de keurmeester heeft diverse zaken geconstateerd. De rapportage zag er professioneel uit en alle geconstateerde zaken kwamen daarin terug inclusief een kostenraming voor herstel. Wij zullen het keurhuis dan ook zeker bij anderen aanbevelen!

Harry en Marja van der Linden, Wijk bij Duurstede

Inderdaad heeft een aantal weken geleden de bouwtechnische keuring plaats gevonden, uitgevoerd door uw inspecteur “Albert” op een zeer persoonlijke en prettige wijze. Wij zijn de gehele woning door geweest en hij viel vooral op door zijn deskundigheid en oog voor detail. Het bouwkundige inspectie rapport en de bijgeleverde NHG-rapportage zijn kleurrijk geïllustreerd en buitengewoon gedetailleerd. Wij hopen dat deze zaken een bijdrage leveren in de verkoop van onze woning.

Adnan Bektesevic, Son en Breugel

Begin 2014 heeft een inspecteur van Keurhuis Nederland een aankoopkeuring uitgevoerd van onze huidige woning. Deze keuring hebben we als zeer professioneel, deskundig en prettig ervaren, waarbij veel aandacht was voor detail. Ook heeft de inspecteur veel praktische tips gegeven (bv. oplossen vochtproblematiek op de zolder, onderhoud van ventilatieroosters, valkuilen bij gebruik van schuifdeuren e.d.). Hij is zelfs op het dak geklommen om met name de aansluitingen van de dakkapel met de rest van het dak te bekijken en ook in de kruipruimte gekropen (heel laag: 40 cm) om de staat van de fundering en de aanwezige leidingen te beoordelen. Dit wekt vertrouwen bij een potentiele koper! Binnen 24 uur hadden we een gedegen rapport in handen.

Keurhuis Nederland