Keuring boeken

Thermografisch onderzoek van uw woning

Wilt u een thermografisch onderzoek laten uitvoeren in uw woning? Bij Keurhuis Nederland in Geldermalsen zijn we gespecialiseerd in keuringen binnen woningen en bedrijfspanden. Niet alle gebreken aan uw woning zijn op het eerste gezicht zichtbaar. Daarom is het slim om inspecties te laten uitvoeren door onze specialisten. Heeft u misschien last van koudebruggen? Of wilt u weten hoe uw huis het beste kan worden geïsoleerd? Wij beschikken over de meest moderne thermografische camera’s waarmee we uitgebreid onderzoek doen in uw woning.

Wat houdt een thermografisch onderzoek in uw woning in?

Tijdens een thermografisch onderzoek brengen we eventuele gebreken in uw woning feilloos in kaart. Denk bijvoorbeeld aan warmtelekken of slijtage aan pijpleidingen. Deze gebreken zijn niet direct waarneembaar, maar kunnen na verloop van tijd kostbaar onderhoud vragen. De complexiteit van thermografie vereist een gedegen opleiding. Daarom hebben onze medewerkers die de onderzoeken uitvoeren een diploma in Infrared Thermography. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand thermografisch onderzoek in uw woning door een geschoold inspecteur. Naast een thermografisch onderzoek voor uw woning schakelt u onze hulp ook in als u een blowerdoortest wilt laten uitvoeren, waarmee u eventuele luchtlekken in uw huis blootlegt. Wilt u een volledige bouwkundige keuring van uw woning? Ook dan kiest u voor onze ervaren specialisten.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Voor het uitvoeren van het thermografisch onderzoek van uw woning, dient er voldoende temperatuurverschil te zijn. Daarom maken we de afspraak kort voor de uitvoering van het onderzoek. We houden voor u de weersverwachtingen in de gaten en nemen bij gunstige omstandigheden snel contact met u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze keuringen, zoals de aankoopkeuring? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088-2440111 of een e-mail te sturen naar info@keurhuisnederland.nl. Onze deskundige medewerkers geven graag antwoord op al uw vragen.

Klik hier om direct een offerte op te vragen.

Wat onze klanten zeggen

Dimence Groep, Deventer

Eindelijk het MJOP op orde. Keurhuis Nederland heeft kennis van zaken, is duidelijk en ontzorgt echt.

Kennemer Lyceum, Overveen

Deskundig advies en een prettige afhandeling. Ontzorgen heet dat geloof ik tegenwoordig toch?

Keurhuis Nederland