Keuring boeken

Thermografisch onderzoek van uw woning

Heeft u een thermografisch onderzoek nodig voor uw woning of utiliteitsgebouw? Keurhuis Nederland uit Geldermalsen meet alle typen objecten, zowel voor nieuwbouwcontroles als bij klachten over tocht. Waarom voelt uw huis niet comfortabel aan? Heeft u misschien last van koudebruggen? Of wilt u weten hoe uw huis het beste kan worden geïsoleerd? Wij beschikken over de modernste thermografische camera’s. Hiermee voeren wij voor u een uitgebreide energiescan uit.

Kies voor een deskundig thermografisch onderzoek van uw woning of pand

De complexiteit van thermografie vereist een gedegen opleiding. Daarom hebben onze medewerkers die de onderzoeken uitvoeren de opleiding Level 1 Infrared Thermography gevolgd en het examen behaald. Zo bent u verzekerd van een gedegen thermografisch onderzoek van uw woning of pand door een inspecteur met de juiste expertise. Naast een thermografisch onderzoek, kunt u ook op ons rekenen voor een blowerdoortest en verschillende keuringen voor uw bouwkundig onderzoek.

Neem contact met ons op

Voor het uitvoeren van het thermografisch onderzoek van uw woning, moet er voldoende temperatuurverschil zijn. Daarom maken we de afspraak kort voor de uitvoering. We houden voor u de weersverwachtingen in de gaten en nemen bij gunstige omstandigheden snel contact met u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088-2440111. Onze deskundige medewerkers geven graag antwoorden op al uw vragen.