Keuring boeken

Thermografisch onderzoek van uw woning

Wilt u thermografisch onderzoek laten uitvoeren in uw woning of utiliteitsgebouw? Keurhuis Nederland uit Geldermalsen, in de provincie Gelderland, meet alle typen objecten, zowel voor nieuwbouwcontroles als bij klachten over tocht. Waarom voelt uw huis niet comfortabel aan? Heeft u misschien last van koudebruggen? Of wilt u weten hoe uw huis het beste kan worden geïsoleerd? Wij beschikken over de modernste thermografische camera’s waarmee we voor u een uitgebreide energiescan uitvoeren.

Kies voor deskundig thermografisch onderzoek van uw woning of pand

De complexiteit van thermografie vereist een gedegen opleiding. Daarom hebben onze medewerkers die de onderzoeken uitvoeren de opleiding Level 1 Infrared Thermography gevolgd en het examen behaald. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand thermografisch onderzoek van uw woning of pand door een inspecteur met de juiste expertise. Naast een thermografisch onderzoek voor uw woning schakelt u onze hulp ook in als u een blowerdoortest wilt laten uitvoeren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de bouwkundige keuring van uw woning.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Voor het uitvoeren van het thermografisch onderzoek van uw woning, moet er voldoende temperatuurverschil zijn. Daarom maken we de afspraak kort voor de uitvoering van het onderzoek. We houden voor u de weersverwachtingen in de gaten en nemen bij gunstige omstandigheden snel contact met u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088-2440111 of een e-mail te sturen naar info@keurhuisnederland.nl. Onze deskundige medewerkers geven graag antwoord op al uw vragen.