Keuring boeken

Referentieprojecten

Meetwerkzaamheden kanaaltunnel

Meetwerkzaamheden in de Kanaaltunnel voor de Gemeente Leiden

In opdracht van de Gemeente Leiden meet Keurhuis Nederland de hechtsterkte van het tegelwerk in de Kanaaltunnel. Zo wordt vastgesteld of het tegelwerk duurzaam hecht aan de ondergrond. D.m.v. een gekalibreerd trekapparaat wordt de hechtsterkte van het tegelwerk gemeten.

Keurhuis NL begeleidt renovatiewerkzaamheden en dak vervanging voor VvE Tolsteegplantsoen te Utrecht

Renovatiewerkzaamheden en dak vervanging voor VvE Tolsteegplantsoen Utrecht

Bij de VvE Tolsteegplantsoen te Utrecht begeleidt Keurhuis Nederland diverse uitvoeringswerkzaamheden. Zo is bijvoorbeeld de dakbedekking geheel vernieuwd.

Keurhuis NL begeleidt renovatiewerkzaamheden en dak vervanging voor VvE Tolsteegplantsoen te Utrecht

Keurhuis NL stelt Duurzaam MJOP op voor VvE Bastion te Lelystad  

In opdracht van de VvE Beheer Groep stelt Keurhuis Nederland een Duurzaam-MJOP op voor VvE Bastion te Lelystad. Het doel is om zowel het reguliere onderhoud als de mogelijke energiebesparing in kaart te brengen. Dit gebeurt met een energie-maatwerkadvies.

Keurhuis NL voert EML controle uit voor BSH Group

Keurhuis NL stelt Duurzame MJOP’s op voor VvE’s te Doorn

In opdracht van de Holland Huis VvE Beheer stelt Keurhuis Nederland een Duurzaam-MJOP op voor 4 VvE’s te Doorn. Het betreft 4 VvE’s met in het totaal 96 wooneenheden. Het doel is om zowel het reguliere onderhoud als de mogelijke energiebesparing in kaart te brengen.

Keurhuis NL begeleidt renovatiewerkzaamheden en dak vervanging voor VvE Tolsteegplantsoen te Utrecht

Keurhuis NL stelt Duurzaam MJOP op voor VvE Joseph Haydnlaan te Utrecht  

In opdracht van FIDATA VvE Beheer stelt Keurhuis Nederland een Duurzaam-MJOP op voor VvE Joseph Haydnlaan te Utrecht. Het doel is om zowel het reguliere onderhoud als de mogelijke energiebesparing in kaart te brengen. 

Keurhuis NL voert EML controle uit voor BSH Group

Keurhuis NL stelt Duurzaam MJOP op voor VvE Jan Roeckplantsoen te Veenendaal

In opdracht van VvE Commitment stelt Keurhuis Nederland een Duurzaam-MJOP op voor VvE Jan Roeckplantsoen 44-52 III te Veenendaal. Het doel is om zowel het reguliere onderhoud als de mogelijke energiebesparing in kaart te brengen.

Keurhuis NL begeleidt renovatiewerkzaamheden en dak vervanging voor VvE Tolsteegplantsoen te Utrecht

Keurhuis NL stelt Duurzaam MJOP op voor VvE Lutmastraat te Amsterdam  

In opdracht van Het Nieuwe VvE Beheer stelt Keurhuis Nederland een Duurzaam-MJOP op voor VvE Lutmastraat te Amsterdam. Het betreft een VvE met 10 wooneenheden. Het doel is om zowel het reguliere onderhoud als de mogelijke energiebesparing in kaart te brengen.

Keurhuis NL voert EML controle uit voor BSH Group

Keurhuis NL stelt Duurzaam MJOP op voor VvE La Spezia 5 te Zandvoort

In opdracht van MUNNIK VvE Beheer stelt Keurhuis Nederland een Duurzaam-MJOP op voor VvE La Spezia 5 te Zandvoort. Het doel is om zowel het reguliere onderhoud als de mogelijke energiebesparing in kaart te brengen. Dit laatste gebeurt met een energie-maatwerkadvies.

Keurhuis NL stelt Duurzaam MJOP op voor VvE De Nachtegaal te Amsterdam

Keurhuis NL stelt Duurzaam MJOP op voor VvE De Nachtegaal te Amsterdam

In opdracht van VvE Beheer Amsterdam stelt Keurhuis Nederland een Duurzaam-MJOP op voor VvE De Nachtegaal te Amsterdam. Het betreft een VvE met 22 wooneenheden. Het doel is om zowel het reguliere onderhoud als de mogelijke energiebesparing in kaart te brengen.

Keurhuis NL voert EML controle uit voor BSH Group

Keurhuis NL stelt Duurzaam MJOP op voor VvE Pretoriusstraat te Bolnes

In opdracht van Fémur Beheer stelt Keurhuis Nederland een Duurzaam-MJOP op voor VvE Pretoriusstraat 1-23 te Bolnes. Het betreft een VvE met 12 wooneenheden. Het doel is om zowel het reguliere onderhoud als de mogelijke energiebesparing in kaart te brengen.

Keurhuis NL stelt Duurzaam MJOP op voor VvE De Nachtegaal te Amsterdam

Keurhuis NL stelt Duurzaam MJOP op voor VvE Ringdijk te Lelystad

In opdracht van FIDATA VvE Beheer stelt Keurhuis Nederland een Duurzaam-MJOP op voor VvE Ringdijk te Lelystad. Het betreft een VvE met 48 wooneenheden. Het doel is om zowel het reguliere onderhoud als de mogelijke energiebesparing in kaart te brengen.

Keurhuis NL voert EML controle uit voor BSH Group

Keurhuis NL stelt Duurzaam MJOP op voor VvE Bosdrift te Hilversum

In opdracht van de VvE Beheer Groep stelt Keurhuis Nederland een Duurzaam-MJOP op voor VvE Bosdrift te Hilversum. Het betreft een VvE met 10 wooneenheden. Het doel is om zowel het reguliere onderhoud als de mogelijke energiebesparing in kaart te brengen.

Keurhuis NL stelt Duurzaam MJOP op voor VvE De Nachtegaal te Amsterdam

Keurhuis NL stelt Duurzaam MJOP op voor VvE de Herschepping te Amsterdam

In opdracht van Minerva Vastgoedbeheer B.V. stelt Keurhuis Nederland een Duurzaam-MJOP op voor VvE Gebouw de Herschepping te Amsterdam. Het doel is om zowel het reguliere onderhoud als de mogelijke energiebesparing in kaart te brengen.

Keurhuis NL voert EML controle uit voor BSH Group

EML controle voor BSH Group

Voor de BSH Group voert Keurhuis Nederland een controle uit in het kader van de Informatieplicht Energiebesparing.Keurhuis Nederland ondersteunt door de Erkende Maatregelen Lijst (EML) op een juiste manier in te vullen en af te melden bij de RvO.

EED energie audit Carlson Wagonlit Den Bosch, Diemen, Eindhoven

Voor Carlson Wagonlit voert Keurhuis een EED energieaudit uit. Deze audit is verplicht voor grote bedrijven in Europa. Het energieverbruik van het bedrijf wordt inzichtelijk gemaakt. Zo wordt vastgesteld of er een energiebesparing mogelijk is voor zowel het gebouw als de apparatuur en het wagenpark.

Pilot EPG energie prestatie garantie Bouwgarant Zoetermeer

Voor Bouwgarant voert Keurhuis de pilots uit in het kader van haar nieuwe product ‘Energie Prestatie Garantie’ (EPG). Keurhuis controleert zowel de plannen als de uitvoering van de woningen.

Inspecties dakvensters Velux de Meern

Voor Velux voert Keurhuis de inspectie uit van al haar 250 dealers. Het betreft uitvoeringscontroles op het inbouwen van de dakvensters in heel Nederland. Zo weet u als opdrachtgever zeker dat de dakvensters op de juiste wijze worden ingebouwd.

Inspectie Daken GGZ Centraal Amersfoort

In opdracht van zorginstelling GGZ Centraal voert Keurhuis de inspectie uit van de daken op het terrein van Zon en Schild te Amersfoort. Het onderhoud wordt inzichtelijk gemaakt en de uitvoering wordt van a-z begeleid.

EED Energieaudit Zorgcentra de Betuwe te Buren

In opdracht van Kleurrijk Wonen en Zorgcentra de Betuwe heeft Keurhuis een EED Energieaudit uitgevoerd. Met deze audit wordt het totale energieverbruik en de besparingsmogelijkheden van zowel het vastgoed als de apparatuur en het wagenpark inzichtelijk gemaakt.

Keuring tegelwerk Maastunnel TBI / Gemeente Rotterdam

In opdracht van TBI bedrijf Nico de Bont keurt Keurhuis het tegelwerk in de Maastunnel. De hechtsterkte wordt getest en de apllicatie wordt getoets. De restauratie van het tegelwerk start in het najaar van 2017.

NEN 2580 metingen parkeergarages Gemeente Den Haag

In opdracht van de gemeente Den Haag meet Keurhuis 25 parkeergarages op conform NEN 2580. Met de metingen heeft de gemeente een handvat voor o.a. het toepassen van haar beleid met betrekking tot de brandveiligheidseisen.

EPA-U Energielabel Zwembad Echt-Susteren

In opdracht van Van Der Horst Bouw voert Keurhuis blowerdoormetingen uit, maakt thermografische opnamen en geeft Keurhuis een EPA-U energielabel af voor de nieuwbouw van een zwembad te Echt-Susteren.

MJOP monument Neherpark Den Haag

In opdracht van de VvE Neherpark en Zwager&Kleyn VvE Beheer heeft Keurhuis de MJOP voor het Rijksmonument ‘Neherpark’ te Den Haag opgesteld. Deze VvE bestaat uit meerdere splitsingen, waaronder een zwembad en bibliotheek.

Luchtdichtheidsmeting Assoenat Moskee Weesp

In opdracht van Van Der Wardt Bouw heeft Keurhuis een luchtdichtheidsmeting uitgevoerd bij de nieuwbouw van de Assoenat Moskee te Weesp.

Blowerdoor Bouwbedrijf van Montfort Strijp (Eindhoven)

In opdracht van Bouwbedrijf van Montfort voerde Keurhuis de blowerdoormetingen uit van een grote steekproef van de 190 nieuwbouw woningen te Strijp (Eindhoven).

Blowerdoor Portaal / Dura Vermeer Arnhem

In opdracht van Dura Vermeer heeft Keurhuis luchtdichtheidsmetingen uitgevoerd op de renovatie van 140 ‘nul-op-de-meter’ woningen in Arnhem. Dit project maakt deel van de Stroomversnelling huur.

EPA-U en NEN 2580 energielabels BOG Mooiland Nederland

Voor wooncorporatie Mooiland heeft Keurhuis vrijwel al haar bedrijfsonroerendgoed objecten voorzien van EPA-U energielabels en NEN 2580 meetcertificaten. De objecten zijn gelegen in heel Nederland. De labels en certificaten zijn nodig voor de verkoop van haar bezit.

Blowerdoor, thermografie en EPA-U Mariaschool Veghel

In opdracht van Van Der Horst Aannemers heeft Keurhuis een blowerdoormeting en thermografie uitgevoerd op de Mariaschool te Veghel. Tevens is een EPA-U energielabel afgegeven op de nieuwbouw.

Blowerdoormeting Koenders Bouw Arnhem

Voor Koenders Totaalbouw uit Duiven heeft Keurhuis een blowerdoormeting uitgevoerd van de renovatie van een kinderdagverblijf te Arnhem. Met de transformatie voldoet het nieuwe kinderdagverblijf aan alle moderne comforteisen.

EPA-U label Business Plaza Oss

In opdracht van Hendriks Ontwikkeling heeft Keurhuis een EPA-U energielabel afgegeven voor Business PLaza Oss, het winkel – en sportcentrum van het nieuwe voetbalstadion van Top Oss.

Blowerdoor en thermografie Dunavie Katwijk

In opdracht van wooncorporatie Dunavie voert Keurhuis blowerdoormetingen en thermografie uit op een renovatieproject van 164 woningen te Katwijk. Met de metingen is inzichtelijk dat de renovatiewerkzaamheden goed zijn uitgevoerd en de woningen energetisch verbeterd zijn.

NEN 2580 Domesta Emmen

Voor wooncorporatie Domesta uit Emmen heeft Keurhuis ruim 40.000 m2 vastgoed in kaart gebracht volgens NEN 2580. Domesta is een corporatie die bijzonder actief is op het terrein van wonen en zorg. Met de metingen voldoet Domesta aantoonbaar aan de nieuwe Woningwet.

NEN 2580 Rosada Factory Outlet Roosendaal

In opdracht van Rosada Factory Outlet heeft Keurhuis meetcertificaten volgens NEN 2580 opgesteld van ruim 20.000 m2 winkelruimte. Door het verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) vast te stellen is de huurder zeker dat de huurprijs juist is.

Keurhuis NL voert opleverkeuringen uit voor Bolton Bouw

Opleverkeuringen voor Bolton Bouw

Voor Bolton voert Keurhuis Nederland alle vooropleveringen en opleverkeuringen uit op het project Rietkraag in de Kwakel. Het betreft een project van 42 luxe woningen. Omdat de opleveringen onafhankelijk worden uitgevoerd hebben de kopers de zekerheid van een objectieve beoordeling.

Keurhuis NL voert opleverkeuringen en metingen uit voor Bolton Bouw

Opleverkeuringen en metingen voor Bolton Bouw

Voor Bolton voert Keurhuis Nederland alle vooropleveringen en opleverkeuringen uit op het project Strandhuis in Amsterdam. Ook wordt de luchtdichtheid en de geluidsisolatie van de woningen gemeten. 

Keurhuis NL begeleidt renovatie- en restauratie werkzaamheden voor les Foyer de Charité Marthe Robin te Thorn

Renovatie- en restauratie werkzaamheden voor les Foyer de Charité Marthe Robin te Thorn

Keurhuis Nederland begeleidt ook de eindoplevering en controleert de uitvoering van renovatie- en restauratie werkzaamheden. 

Keurhuis NL begeleidt schilder werkzaamheden voor Pro Persona

Begeleiding schilderwerkzaamheden Pro Persona

Keurhuis Nederland controleert en begeleidt de uitvoering van de schilderwerkzaamheden. Want schilderwerk moet niet alleen mooi zijn, het moet ook zo lang mogelijk beschermen tegen weersinvloeden. Ook begeleiden we de eindoplevering.

Keurhuis NL begeleidt schilder werkzaamheden voor Sint Josephscholen te Nijmegen

Begeleiding schilderwerkzaamheden Sint Josephscholen Nijmegen

Keurhuis Nederland controleert en begeleidt de uitvoering van de schilderwerkzaamheden het vastgoed van deze scholenstichting in 2021. Want schilderwerk moet niet alleen mooi zijn, het moet ook zo lang mogelijk beschermen tegen weersinvloeden. 

Keurhuis NL voert NEN 2580 metingen uit voor SSH Student Housing

NEN 2580 metingen voor SSH Student Housing

Voor SSH voert Keurhuis Nederland diverse NEN 2580 metingen uit op het project Tuindorp-West (TWC) te Utrecht. Het project bestaat uit ruim 1200 wooneenheden.

Keurhuis NL voert blowerdoortesten uit voor van Wijnen

Blowerdoortesten voor van Wijnen

Voor van Wijnen voert Keurhuis Nederland diverse blowerdoormetingen uit op het project Stadswerf Oosterburgereiland te Amsterdam. Om de luchtdichtheid van nieuwbouw woningen vast te stellen wordt de blowerdoormeting uitgevoerd.

 

Keurhuis Nederland