Keuring boeken

Referentieprojecten

EED energie audit Carlson Wagonlit Den Bosch, Diemen, Eindhoven

Voor Carlson Wagonlit voert Keurhuis een EED energieaudit uit. Deze audit is verplicht voor grote bedrijven in Europa. Het energieverbruik van het bedrijf wordt inzichtelijk gemaakt. Zo wordt vastgesteld of er een energiebesparing mogelijk is voor zowel het gebouw als de apparatuur en het wagenpark.

Pilot EPG energie prestatie garantie Bouwgarant Zoetermeer

Voor Bouwgarant voert Keurhuis de pilots uit in het kader van haar nieuwe product ‘Energie Prestatie Garantie’ (EPG). Keurhuis controleert zowel de plannen als de uitvoering van de woningen.

Inspecties dakvensters Velux de Meern

Voor Velux voert Keurhuis de inspectie uit van al haar 250 dealers. Het betreft uitvoeringscontroles op het inbouwen van de dakvensters in heel Nederland. Zo weet u als opdrachtgever zeker dat de dakvensters op de juiste wijze worden ingebouwd.

Inspectie Daken GGZ Centraal Amersfoort

In opdracht van zorginstelling GGZ Centraal voert Keurhuis de inspectie uit van de daken op het terrein van Zon en Schild te Amersfoort. Het onderhoud wordt inzichtelijk gemaakt en de uitvoering wordt van a-z begeleid.

EED Energieaudit Zorgcentra de Betuwe te Buren

In opdracht van Kleurrijk Wonen en Zorgcentra de Betuwe heeft Keurhuis een EED Energieaudit uitgevoerd. Met deze audit wordt het totale energieverbruik en de besparingsmogelijkheden van zowel het vastgoed als de apparatuur en het wagenpark inzichtelijk gemaakt.

Keuring tegelwerk Maastunnel TBI / Gemeente Rotterdam

In opdracht van TBI bedrijf Nico de Bont keurt Keurhuis het tegelwerk in de Maastunnel. De hechtsterkte wordt getest en de apllicatie wordt getoets. De restauratie van het tegelwerk start in het najaar van 2017.

NEN 2580 metingen parkeergarages Gemeente Den Haag

In opdracht van de gemeente Den Haag meet Keurhuis 25 parkeergarages op conform NEN 2580. Met de metingen heeft de gemeente een handvat voor o.a. het toepassen van haar beleid met betrekking tot de brandveiligheidseisen.

EPA-U Energielabel Zwembad Echt-Susteren

In opdracht van Van Der Horst Bouw voert Keurhuis blowerdoormetingen uit, maakt thermografische opnamen en geeft Keurhuis een EPA-U energielabel af voor de nieuwbouw van een zwembad te Echt-Susteren.

MJOP monument Neherpark Den Haag

In opdracht van de VvE Neherpark en Zwager&Kleyn VvE Beheer heeft Keurhuis de MJOP voor het Rijksmonument ‘Neherpark’ te Den Haag opgesteld. Deze VvE bestaat uit meerdere splitsingen, waaronder een zwembad en bibliotheek.

Luchtdichtheidsmeting Assoenat Moskee Weesp

In opdracht van Van Der Wardt Bouw heeft Keurhuis een luchtdichtheidsmeting uitgevoerd bij de nieuwbouw van de Assoenat Moskee te Weesp.

Blowerdoor Bouwbedrijf van Montfort Strijp (Eindhoven)

In opdracht van Bouwbedrijf van Montfort voerde Keurhuis de blowerdoormetingen uit van een grote steekproef van de 190 nieuwbouw woningen te Strijp (Eindhoven).

Blowerdoor Portaal / Dura Vermeer Arnhem

In opdracht van Dura Vermeer heeft Keurhuis luchtdichtheidsmetingen uitgevoerd op de renovatie van 140 ‘nul-op-de-meter’ woningen in Arnhem. Dit project maakt deel van de Stroomversnelling huur.

EPA-U en NEN 2580 energielabels BOG Mooiland Nederland

Voor wooncorporatie Mooiland heeft Keurhuis vrijwel al haar bedrijfsonroerendgoed objecten voorzien van EPA-U energielabels en NEN 2580 meetcertificaten. De objecten zijn gelegen in heel Nederland. De labels en certificaten zijn nodig voor de verkoop van haar bezit.

Blowerdoor, thermografie en EPA-U Mariaschool Veghel

In opdracht van Van Der Horst Aannemers heeft Keurhuis een blowerdoormeting en thermografie uitgevoerd op de Mariaschool te Veghel. Tevens is een EPA-U energielabel afgegeven op de nieuwbouw.

Blowerdoormeting Koenders Bouw Arnhem

Voor Koenders Totaalbouw uit Duiven heeft Keurhuis een blowerdoormeting uitgevoerd van de renovatie van een kinderdagverblijf te Arnhem. Met de transformatie voldoet het nieuwe kinderdagverblijf aan alle moderne comforteisen.

EPA-U label Business Plaza Oss

In opdracht van Hendriks Ontwikkeling heeft Keurhuis een EPA-U energielabel afgegeven voor Business PLaza Oss, het winkel – en sportcentrum van het nieuwe voetbalstadion van Top Oss.

Blowerdoor en thermografie Dunavie Katwijk

In opdracht van wooncorporatie Dunavie voert Keurhuis blowerdoormetingen en thermografie uit op een renovatieproject van 164 woningen te Katwijk. Met de metingen is inzichtelijk dat de renovatiewerkzaamheden goed zijn uitgevoerd en de woningen energetisch verbeterd zijn.

NEN 2580 Domesta Emmen

Voor wooncorporatie Domesta uit Emmen heeft Keurhuis ruim 40.000 m2 vastgoed in kaart gebracht volgens NEN 2580. Domesta is een corporatie die bijzonder actief is op het terrein van wonen en zorg. Met de metingen voldoet Domesta aantoonbaar aan de nieuwe Woningwet.

NEN 2580 Rosada Factory Outlet Roosendaal

In opdracht van Rosada Factory Outlet heeft Keurhuis meetcertificaten volgens NEN 2580 opgesteld van ruim 20.000 m2 winkelruimte. Door het verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) vast te stellen is de huurder zeker dat de huurprijs juist is.