Keuring boeken

Opleverings­keuringen

Opleveringskeuringen zijn van belang in veel situaties. Stel u voor: Uw nieuwe droomhuis wordt binnenkort opgeleverd. Daarmee breekt voor u een spannende tijd aan. Voordat u de sleutel in handen krijgt, biedt de aannemer u de mogelijkheid uw huis grondig te controleren. Omdat u niet voor verrassingen wilt komen te staan, wilt u uw nieuwe woonhuis bouwkundig laten inspecteren door een deskundige.

Hoe werken opleveringskeuringen?

Keurhuis Nederland helpt u met een opleveringskeuring. Met een deskundige blik inspecteren we uw droomhuis op alle bouwkundige eisen. Zijn er opleverpunten? Dan heeft u de zekerheid dat deze goed worden vastgelegd in het proces-verbaal van oplevering. En zijn er geen verbeterpunten? Ook dat is plezierig om te horen van een deskundige inspecteur als Keurhuis Nederland!

Groepskorting bij de opleveringskeuringen van nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en wilt u een opleveringskeuring laten uitvoeren? U kunt een collectieve korting krijgen wanneer u meerdere opleveringskeuringen bundelt. Het werkt simpel: vraag uw buren mee te doen aan een gezamenlijke oplevering. Kan onze inspecteur de woningen achter elkaar opnemen? Dan kunt u direct boeken in onze webshop met € 20,- of € 36,- korting.

Plan snel een opleveringskeuring in

Heeft u ook interesse in de opleveringskeuringen van Keurhuis Nederland? Neem dan gerust contact met ons op. Indien de oplevering binnen een week plaatsvindt kan de beschikbaarheid beperkt zijn. U kunt dan het beste bellen met 088-2440111 om te vragen naar de beschikbaarheid.