Keuring boeken

Opleverings­keuringen

Opleveringskeuringen zijn van belang in veel situaties. Stelt u zich voor: uw nieuwe droomhuis wordt binnenkort opgeleverd. Daarmee breekt voor u een spannende tijd aan. Voordat u de sleutel in handen krijgt, biedt de aannemer u de mogelijkheid uw huis grondig te controleren met een opleveringskeuring. Omdat u niet voor verrassingen wilt komen te staan, wilt u uw nieuwe woonhuis bouwkundig laten inspecteren door een deskundige. Dit doet u door een opleverkeuring te boeken bij Keurhuis Nederland.

Hoe werken opleveringskeuringen?

De professionele en geschoolde medewerkers van Keurhuis Nederland uit Geldermalsen, gelegen in de provincie Gelderland, helpen u graag met een opleveringskeuring. Als u een opleverkeuring bij ons gaat aanvragen, inspecteren we met een deskundige blik uw droomhuis op alle bouwkundige eisen. Zijn er opleverpunten uit de opleverkeuring die je online bij ons kunt aanvragen, gekomen? Dan heeft u de zekerheid dat deze goed worden vastgelegd in het proces-verbaal van oplevering. Zijn er geen verbeterpunten opgevallen in de opleverkeuring die u bij ons kunt boeken? Ook dat is plezierig om te horen na ons bouwkundig onderzoek.

Groepskorting bij opleveringskeuringen van nieuwbouwappartementen

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en wilt u een opleveringskeuring bij deze nieuwbouwwoning laten uitvoeren? U kunt een collectieve korting krijgen wanneer u meerdere opleveringskeuringen bundelt. Het werkt simpel: vraag uw buren mee te doen aan een gezamenlijke opleveringskeuring. Kan onze inspecteur de woningen achter elkaar opnemen? Dan kunt u direct een opleverkeuring boeken in onze webshop met € 20,- of € 36,- korting. Let op: deze korting is alleen van toepassing op appartementen en bij een directe aansluiting van de opleverkeuringen, dus zonder pauzes.

Plan snel een opleveringskeuring bij ons in

Heeft u ook interesse in een opleveringskeuring van Keurhuis Nederland? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@keurhuisnederland.nl om een opleverkeuring te boeken. Wilt u een opleverkeuring aanvragen voor een pand waarvan de oplevering binnen een week plaatsvindt? Dan kan de beschikbaarheid beperkt zijn. Dan kunt u het beste een opleverkeuring aanvragen als u ons belt op 088-2440111, zodat u kunt vragen naar de beschikbaarheid.