Keuring boeken

Opleverings­keuringen

Opleveringskeuringen zijn van belang in veel situaties. Stelt u zich voor: uw nieuwe droomhuis wordt binnenkort opgeleverd. Daarmee breekt voor u een spannende tijd aan. Voordat u de sleutel in handen krijgt, biedt de aannemer u de mogelijkheid uw huis grondig te controleren met een opleveringskeuring. Omdat u niet voor verrassingen wilt komen te staan, wilt u uw nieuwe woonhuis bouwkundig laten inspecteren door een deskundige. Dit doet u door een opleverkeuring te boeken bij Keurhuis Nederland uit Geldermalsen.

Hoe werken opleveringskeuringen?

Onze professionele medewerkers voeren graag een opleveringskeuring bij u uit. Wanneer u kiest voor het aanvragen van een opleveringskeuring, rekent u op een deskundige inspectie van uw woning. Hierbij wordt gelet op alle bouwkundige eisen. Zijn er opleverpunten uit de opleverkeuring die u online bij ons kunt aanvragen, gekomen? Dan heeft u de zekerheid dat deze goed worden vastgelegd in het proces-verbaal van oplevering. Zijn er geen verbeterpunten opgevallen in de opleverkeuring die u bij ons kunt boeken? Ook dat is plezierig om te horen na ons bouwkundig onderzoek.

Groepskorting bij opleveringskeuringen van nieuwbouwappartementen

Wilt u een opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning laten uitvoeren? Bij ons profiteert u van een collectieve korting, wanneer u meerdere opleveringskeuringen bundelt. Zo heeft u bij ons keuze uit:

Het werkt simpel: vraag uw buren mee te doen aan een gezamenlijke opleveringskeuring. Kan onze inspecteur de woningen achter elkaar opnemen? Dan kunt u direct een opleverkeuring boeken in onze webshop met € 20,- of € 36,- korting. Let op: deze korting is alleen van toepassing op appartementen en bij een directe aansluiting van de opleverkeuringen, dus zonder pauzes.

Plan uw opleveringskeuring via ons in

Heeft u interesse in een opleveringskeuring door ons keuringsbureau? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@keurhuisnederland.nl om een opleverkeuring te boeken. Wij voeren onze bouwkundige keuring volgens de NHG uit. Wilt u een opleverkeuring aanvragen voor een pand waarvan de oplevering binnen een week plaatsvindt? Het is mogelijk dat de beschikbaarheid beperkt is. In dat geval kunt u het best een opleverkeuring aanvragen door te bellen naar 088-2440111, zodat u kunt vragen naar onze beschikbaarheid.

Keurhuis Nederland