Keuring boeken

Een meting uitvoeren volgens de NEN 2580

Bij Keurhuis Nederland in Geldermalsen werken we op basis van de eisen van de NEN 2580 bij het uitvoeren van een meting in uw woning of pand. Wilt u als verhuurder of voor uw woningcorporatie de exacte oppervlakte van uw vastgoed weten? Wij zijn u graag van dienst door een meting volgens de NEN 2580 uit te voeren. Het meetcertificaat geeft u een exacte specificatie van uw vastgoed. Deze gespecificeerde plattegrond is ideaal om te gebruiken als u een pand of woning wilt verkopen. De plattegronden kunt u gebruiken voor verkoopsites en verkoopbrochures.

Kies voor ons als u volgens NEN 2580 een meting wilt laten uitvoeren

Wij voeren diverse keuringen, metingen en inspecties uit. Of u nu een aankoopkeuring wilt laten uitvoeren, of een meting van uw oppervlakte volgens de NEN 2580; wij helpen u graag. De meest gebruikte oppervlakte, bij onze keuringen voor woningen, is de GO of GBO (gebruiksoppervlak). Voor commercieel vastgoed wordt vaak het VVO (vloeroppervlak) gemeten. Wij voorzien u van metingen volgens onderstaande oppervlaktevormen:

Voor uw offerte voor de meting volgens de NEN 2580 maakt het gewenste oppervlak niet veel uit. Het is wel van belang om te weten of het object vanaf de tekening moet worden ingemeten of volledig op locatie. Het verschil tussen een type A- en B-meting staat omschreven in de NTA 2581 ‘Opstellen van meetrapporten volgens NEN 2580’. Alleen de BVO (bruto vloeroppervlak) kan sneller gemeten worden en is daarom goedkoper.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Ons keuringsbureau voert bij u een meting uit volgens de NEN 2580, dé norm voor oppervlaktebepaling. Deze meting is efficiënt te combineren met een verkoopkeuring of keuring voor energielabels. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een meting volgens de NEN 2580 door te bellen naar 088-2440111 of te e-mailen naar info@keurhuisnederland.nl. We staan u graag te woord. We bieden ook verschillende andere keuringen en metingen aan als opleveringskeuringen.

Keurhuis Nederland