Keuring boeken

Een meting uitvoeren volgens de NEN 2580

Keurhuis Nederland uit Geldermalsen, gelegen in Gelderland, werkt op basis van de eisen van de NEN 2580 bij het uitvoeren van uw meting. Wilt u als verhuurder of woningcorporatie de exacte oppervlakte van uw vastgoed weten? Dan zijn wij u graag van dienst. Een meetcertificaat geeft u een aantoonbare en exacte specificatie van uw vastgoed. Met de uitgewerkte plattegronden heeft u de juiste tool voor een succesvolle verkoop. De plattegronden kunt u gebruiken voor verkoopsites en verkoopbrochures.

Kies voor ons als u volgens NEN 2580 een meting wilt laten uitvoeren

Welke oppervlakte heb ik nodig? De meest gebruikte oppervlakte voor woningen is de GO of GBO (gebruiksoppervlak). Voor commercieel vastgoed wordt vaak het VVO (verhuurbaar vloeroppervlak) gemeten. Wij kunnen u van metingen voorzien volgens onderstaande oppervlaktevormen:

Voor uw offerte voor een meting volgens de NEN 2580 maakt het gewenste oppervlak niet veel uit. Het is wel van belang om te weten of het object vanaf de tekening moet worden ingemeten of volledig op locatie. Het verschil tussen een type A- en B-meting staat omschreven in de NTA 2581 ‘Opstellen van meetrapporten volgens NEN 2580’. Alleen de BVO (bruto vloeroppervlak) kan sneller gemeten worden en is daarom goedkoper.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Het is bij Keurhuis Nederland mogelijk om uw meting volgens de NEN 2580, dé norm voor oppervlaktebepaling, efficiënt te combineren met bouwkundige keuringen en keuringen voor energielabels. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een meting volgens de NEN 2580 door te bellen naar 088-2440111 of te e-mailen naar info@keurhuisnederland.nl. We staan u graag te woord. We bieden ook verschillende andere keuringen en metingen aan als opleveringskeuringen.