Keuring boeken

Energie-audit

Laat een energie-audit uitvoeren als u zich bewust wilt zijn van het energieverbruik en de mogelijkheden tot energiebesparing en verduurzaming van uw bedrijf of instelling. Alle grote bedrijven in Nederland zijn verplicht een energie-audit uit te laten voeren. Deze energiekeuring wordt volgens de Europese Energie Richtlijn (EED Energy Efficiency Directive) voltrokken en dient elke vier jaar te worden herhaald. Er komen veel aspecten bij deze energiekeuring kijken en is het voor ondernemers soms onduidelijk waar ze aan moeten voldoen. Daarom helpen wij van Keurhuis Nederland uit Geldermalsen, gelegen in de provincie Gelderland, u graag met gedegen advies na het uitvoeren van de energie-audit.

Een helder en gedetailleerd overzicht van uw verbruik middels een energie-audit

Wanneer u een energie-audit wilt laten uitvoeren bij een professioneel bedrijf, schakelt u onze geschoolde adviseurs in. U kunt de uitvoer van uw energiekeuring met een gerust hart aan ons overlaten. Na afloop van de keuring ontvangt u een helder en gedetailleerd rapport, waarin u alles leest over het energieverbruik van uw bedrijf of instelling. Ook geven we u een lijst met besparingen aan de hand van dé Erkende Maatregelenlijst met daarbij de kosten en terugverdientijden. Zo geeft de EED energiekeuring van Keurhuis Nederland u niet alleen een overzicht van uw huidige verbruik, maar ook haalbare vervolgstappen. Met onze bouwkundig expert stelt u een plan van aanpak op voor de komende vier jaar om substantiële energiebesparingen te realiseren.

Ontvang meer informatie over onze energiekeuring

De energie-audit is bedoeld om bedrijven te motiveren om (meer) maatregelen te treffen om energie te besparen. Wilt u weten of u een EED-audit verplicht is voor u? Kunt u misschien vrijstelling krijgen voor de energie-audit? Of heeft u andere vragen over de energiekeuring? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088-2440111 of een e-mail te sturen naar info@keurhuisnederland.nl.​

Klik hier om direct een offerte aan te vragen voor een EED Energie Audit.

Klik hier voor meer informatie over EED energie audits. U wordt doorgestuurd naar de website van RvO.

Wat onze klanten zeggen

Het nieuwe VvE Beheer

Met Keurhuis Nederland is het prettig samenwerken. Een snelle response, competitieve tarieven en complete en nauwkeurige rapporten.

VvE Nettelhorst, Alphen aan den Rijn

Met de MJOP van Keurhuis Nederland hebben we een goed houvast voor de komende jaren!