Keuring boeken

Woningen en appartementen

Heeft u een EPA-W energielabel nodig? Wilt u uw woning energie laten besparen? Keurhuis Nederland uit Geldermalsen, in de provincie Gelderland, bedient u op maat. Met professioneel EPA-maatwerkadvies gegeven door geschoolde medewerkers weet u precies waar u aan toe bent.

Een EPA-W energielabel aanvragen

Gaat u uw huis verkopen of verhuren en heeft uw woning een energielabel nodig? Of wilt u een EPA-W energielabel aanvragen voor uw nieuwbouwwoning? Bij ons bedrijf kunt u een energielabel voor uw woning aanvragen. Volgens de overheid is een energielabel namelijk verplicht voor woningen. Heeft uw pand meerdere functies? Wordt het pand gebruikt als een utiliteitsgebouw en als woning? Dan begrijpen wij dat u twijfels heeft tussen een EPA-W en EPA-U energielabel. Wij helpen u dan ook graag met het maken van deze keuze, door u van extra informatie over energieadvies te voorzien.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als u een EPA-W energielabel nodig heeft voor de verkoop of verhuur van uw woning, kunt u zeker bij ons keuringsbureau terecht. Wij geven bovendien EPA-advies over uw nieuwbouwproject. Leg uw persoonlijke situatie aan ons uit en stuur tekeningen mee als u ons een e-mail stuurt via info@keurhuisnederland.nl. Daarnaast is het mogelijk om ons te bellen op 088-2440111.

Wat onze klanten zeggen

Het nieuwe VvE Beheer

Met Keurhuis Nederland is het prettig samenwerken. Een snelle response, competitieve tarieven en complete en nauwkeurige rapporten.

VvE Nettelhorst, Alphen aan den Rijn

Met de MJOP van Keurhuis Nederland hebben we een goed houvast voor de komende jaren!