Keuring boeken

EPA-W

Door een EPA-W uit te laten voeren, komt u erachter hoe energiezuinig uw huis is. Onze professionals van Keurhuis Nederland uit Geldermalsen voeren deze inspectie graag voor u uit. Met vakkundig advies op basis van uw situatie, gegeven door onze geschoolde experts, weet u precies waar u aan toe bent. Zo kunt u de juiste aanpassingen treffen om te besparen op energie in uw woning.

Een EPA-W aanvragen voor uw woning

Wilt u graag EPA-advies voor uw nieuwe of huidige woning? Bij ons kunt u eenvoudig een energielabel voor uw woning aanvragen. Onze inspecteurs komen graag bij u langs om een EPA-W uit te voeren. Op basis van diverse richtlijnen wordt uw woning geïnspecteerd en beoordeeld. Er wordt onder andere gelet op het type glas in uw woning, de isolatiedikte in de vloer en het dak, het type kozijnen en de warmwatervoorziening. Een energielabel voor woningen is verplicht volgens de overheid. Heeft uw pand meerdere functies waarbij het zowel als woning en als utiliteitsgebouw gebruikt wordt? Dan kan het zijn dat u een EPA-U energielabel aan dient te vragen. Wij helpen u graag bij het bekijken welk advies benodigd is, door u van extra informatie te voorzien.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Voor het laten uitvoeren van een EPA-W door experts, schakelt u ons keuringsbureau in. Wij geven EPA-W maatwerkadvies voor uw woning. Leg uw persoonlijke situatie aan ons uit. Wij denken graag met u mee. Stuur uw bouwtekeningen naar ons door via info@keurhuisnederland.nl of benader ons via 088-2440111.

Wat onze klanten zeggen

Het nieuwe VvE Beheer

Met Keurhuis Nederland is het prettig samenwerken. Een snelle response, competitieve tarieven en complete en nauwkeurige rapporten.

VvE Nettelhorst, Alphen aan den Rijn

Met de MJOP van Keurhuis Nederland hebben we een goed houvast voor de komende jaren!

Keurhuis Nederland