Keuring boeken

Energielabels woningen

Uw woonlasten bestaan voor een belangrijk deel uit energiekosten. Bij zowel het verkopen als het verhuren van een woning is het belangrijk dat u betrouwbare informatie over de energiezuinigheid geeft. Daar staat het energielabel voor woningen voor. Met klassen A++ tot en met G en de kleuren groen tot en met rood geeft het label in één oogopslag aan hoe energiezuinig een huis is in vergelijking met soortgelijke huizen. Keurhuis Nederland stelt graag uw energielabel op.

Ook als sprake is van nieuwbouw kunnen wij uw gebouw voorzien van een energielabel. Telt uw project meerdere woningen of appartementen? Dan stellen wij een scherpe offerte voor u op. U kunt vrijblijvend uw projectgegevens doormailen waarna u snel een offerte op maat ontvangt.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen.

Klik hier om onze brochure te downloaden.

Klik hier voor meer informatie over EPA-W Energielabels voor woningen van de overheidssite van RvO. Lees wanneer deze een energielabel verplicht is en wat uw opties zijn.

Wat onze klanten zeggen

Het nieuwe VvE Beheer

Met Keurhuis Nederland is het prettig samenwerken. Een snelle response, competitieve tarieven en complete en nauwkeurige rapporten.

VvE Nettelhorst, Alphen aan den Rijn

Met de MJOP van Keurhuis Nederland hebben we een goed houvast voor de komende jaren!

Keurhuis Nederland