Keuring boeken

Energielabel Utiliteit

Heeft u een energielabel nodig voor uw kantoor- of winkelpand? Keurhuis Nederland stelt graag uw EPA-U energielabel op. Met een team van deskundige inspecteurs en een landelijke dekking kunnen wij u snel en vakkundig bedienen. Klik hier voor informatie over de eisen die aan uw energielabel worden gesteld.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen.

Voor uw utiliteitgebouwen zoals kantoren, winkels en scholen geeft Keurhuis Nederland ook EPA-U energielabels af. Bij een gebouw met meerdere gebruiksfuncties is het vaak is het lastig om vast te stellen of u een label nodig heeft voor de woonfunctie (EPA-W) of een energielabel voor een utiliteitfunctie (EPA-U). U kunt dan het beste bellen en eventueel uw tekeningen mailen waardoor wij u van het juiste advies kunnen voorzien. Wij controleren dan de registratie van uw pand en zien welke functie maatgevend is voor uw energielabel. Ook als sprake is van nieuwbouw kunnen wij uw gebouw voorzien van een energielabel. Graag stellen wij een scherpe offerte voor u op. U kunt vrijblijvend uw projectgegevens doormailen waarna u snel een offerte op maat ontvangt voor uw nieuwbouwproject. Voor uw bestaande objecten kunt u hieronder eenvoudig uw investering zien en uw EPA-U label boeken. Klik hier voor meer informatie over de wettelijke eisen.

Klik hier om onze brochure te downloaden.

Wat onze klanten zeggen

Het nieuwe VvE Beheer

Met Keurhuis Nederland is het prettig samenwerken. Een snelle response, competitieve tarieven en complete en nauwkeurige rapporten.

VvE Nettelhorst, Alphen aan den Rijn

Met de MJOP van Keurhuis Nederland hebben we een goed houvast voor de komende jaren!