Keuring boeken

EPA-U

Heeft u een EPA-U energielabel nodig voor uw kantoor- of winkelpand? Via Keurhuis Nederland uit Geldermalsen kunt u een EPA-U adviseur inhuren die voor u een EPA-U energielabel opstelt. Met een team van deskundige inspecteurs en een landelijke dekking kunnen wij u snel en vakkundig bedienen.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen.

Een adviseur van ons bedrijf inhuren voor het afgeven van een EPA-U energielabel

Een EPA-U energielabel is bedoeld voor gebouwen zonder woonbestemmingen, zoals kantoren, winkels en scholen. Een energielabel C op een kantoor is tegenwoordig verplicht. Bij een gebouw met meerdere gebruiksfuncties is het vaak is het lastig om vast te stellen of u een label nodig heeft voor de woonfunctie (EPA-W) of een energielabel voor een utiliteitfunctie (EPA-U). Als u een adviseur van ons keurhuis inhuurt voor advies over uw EPA-U, helpen wij u graag met het maken van dit onderscheid door u te voorzien van meer informatie. Leg uw situatie aan ons voor en stuur ons eventueel uw (bouw)tekeningen. Zo kunnen we u van het juiste EPA-advies voorzien. Wij controleren de registratie van uw pand en zien welke functie maatgevend is voor uw EPA-U energielabel als u een adviseur van ons bedrijf wilt inhuren. Ook een nieuwbouwwoning voorzien wij van een energielabel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u kiest voor keuringen door de inspecteurs van ons keuringsbureau, stellen wij een scherpe offerte voor u op. Stuur vrijblijvend uw projectgegevens naar onze adviseurs, dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een offerte op maat voor uw project. Het inhuren van een adviseur van ons bedrijf voor het verkrijgen van een EPA-U energielabel, doet u eenvoudig door contact met ons op te nemen. U belt ons op 088-2440111 of u stuurt ons een e-mail op info@keurhuisnederland.nl.

Klik hier om onze brochure te downloaden.

Wat onze klanten zeggen

Het nieuwe VvE Beheer

Met Keurhuis Nederland is het prettig samenwerken. Een snelle response, competitieve tarieven en complete en nauwkeurige rapporten.

VvE Nettelhorst, Alphen aan den Rijn

Met de MJOP van Keurhuis Nederland hebben we een goed houvast voor de komende jaren!

Keurhuis Nederland