Keuring boeken

Energielabel Utiliteit

Heeft u een EPA-U energielabel nodig voor uw kantoor- of winkelpand? Keurhuis Nederland uit Geldermalsen, gelegen in de provincie Gelderland stelt graag uw EPA-U energielabel op. Met een team van deskundige inspecteurs en een landelijke dekking kunnen wij u snel en vakkundig bedienen. U kunt bij ons heel eenvoudig een adviseur inhuren, die u helpt met het verkrijgen van uw EPA-U energielabel.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen.

Een adviseur van ons bedrijf inhuren voor het afgeven van een EPA-U energielabel

Voor uw utiliteitgebouwen zoals kantoren, winkels en scholen geeft Keurhuis Nederland ook EPA-U energielabel af. Het is van belang ernaar te streven om minimaal energielabel C te hebben als kantoor zijnde. Bij een gebouw met meerdere gebruiksfuncties is het vaak is het lastig om vast te stellen of u een label nodig heeft voor de woonfunctie (EPA-W) of een energielabel voor een utiliteitfunctie (EPA-U). Als u een adviseur van ons keurhuis gaat inhuren voor advies over uw EPA-U, helpen wij u graag met het maken van dit onderscheid door u te voorzien van meer informatie over energieadvies. Leg uw situatie aan ons voor en e-mail ons eventueel uw (bouw)tekeningen. Zo kunnen we u van het juiste EPA-advies voorzien. Wij controleren de registratie van uw pand en zien welke functie maatgevend is voor uw EPA-U energielabel als u een adviseur van ons bedrijf wilt inhuren. Ook een nieuwbouwwoning voorzien wij van een energielabel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u kiest voor de allerbeste inspecties en gekwalificeerde inspecteurs van Keurhuis Nederland, stellen wij een scherpe offerte voor u op. U kunt vrijblijvend uw projectgegevens naar onze adviseurs e-mailen, waarna u snel een offerte op maat ontvangt voor uw project. Het inhuren van een adviseur van ons bedrijf voor het verkrijgen van een EPA-U energielabel, doet u eenvoudig door contact met ons op te nemen. U belt ons op 088-2440111 of u stuurt ons een e-mail op info@keurhuisnederland.nl.

Klik hier om onze brochure te downloaden.

Wat onze klanten zeggen

Het nieuwe VvE Beheer

Met Keurhuis Nederland is het prettig samenwerken. Een snelle response, competitieve tarieven en complete en nauwkeurige rapporten.

VvE Nettelhorst, Alphen aan den Rijn

Met de MJOP van Keurhuis Nederland hebben we een goed houvast voor de komende jaren!