Keuring boeken

EPA U maatwerkadvies

Als eigenaar of beheerder van een kantoor met een slecht energielabel hoeft u zich geen zorgen te maken. U heeft nog tot 2023 om uw pand te verbeteren naar minimaal energielabel C. Voor financieel voordeel èn zekerheid dient u wel vandaag al aan de slag te gaan. Keurhuis Nederland adviseert u graag met een EPA-U maatwerkadvies om u te begeleiden naar een duurzaam object en een gunstig energielabel.Op de site van RvO vindt u meer informatie.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen voor een EPA-U maatwerkadvies.

Wilt u weten hoe u het beste energie kunt besparen? Met een EPA-maatwerkadvies helpen wij u verder. Dit doen wij zowel voor alle utiliteitgebouwen waaronder scholen en kantoorgebouwen. Ook beschikt Keurhuis Nederland over zeer geavanceerde softwareprogramma’s waarmee u nog nauwkeuriger uw verbetermaatregelen kunt laten berekenen. Hiervoor inventariseren wij uw gehele object. Alle maten worden opgenomen en van alle bouwkundige elementen van de buitenschil wordt vastgesteld wat de isolatiewaarde is. Zo kunnen wij berekenen wat uw voordeel is bij het opwaarderen van uw isolatiewaarden of het plaatsen van PV-elementen. Door de combinatie met uw onderhoudsplanning (MJOP) krijgt u het allerbeste maatwerkadvies. Klik hier om meer te lezen over de verplichtingen van EPA-U energielabels per 2023.

Klik hier om onze uitgebreide brochure te downloaden.

Wat onze klanten zeggen

Het nieuwe VvE Beheer

Met Keurhuis Nederland is het prettig samenwerken. Een snelle response, competitieve tarieven en complete en nauwkeurige rapporten.

VvE Nettelhorst, Alphen aan den Rijn

Met de MJOP van Keurhuis Nederland hebben we een goed houvast voor de komende jaren!

Keurhuis Nederland