Keuring boeken

Expertise bij bouwkundige geschillen

Heeft u een geschil met uw aannemer en komt u er samen niet uit? Keurhuis Nederland staat u dan bij. Wij onderzoeken uw object of de bouw en rapporteren duidelijk, onafhankelijk en snel. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent. Onze beoordeling vindt plaats op basis van het Bouwbesluit en andere normatieve documenten. Zo weet u zeker dat u een objectief beeldkrijgt van de prestaties van uw aannemer. Als u vooraf met uw aannemer overeen komt dat de uitspraak van Keurhuis Nederland als bindend advies wordt opgevolgt bespaart u op onnodige juridische advieskosten en kunt u snel verder met uw verbouwing.

Wij halen onze kennis uit alle expertisegebieden van SKG-IKOB Certificatie. In het menu aan uw linkerkant ziet een greep van onze diensten. Staat uw onderwerp er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

U kunt een offerte aanvragen door hier te klikken. Vermeld daarbij duidelijk uw aanleiding en uw vraagstelling. Uiteraard kunt u aanvullende documenten ter onderbouwing meesturen.

Wat onze klanten zeggen

Dimence Groep, Deventer

Eindelijk het MJOP op orde. Keurhuis Nederland heeft kennis van zaken, is duidelijk en ontzorgt echt.

Kennemer Lyceum, Overveen

Deskundig advies en een prettige afhandeling. Ontzorgen heet dat geloof ik tegenwoordig toch?

Keurhuis Nederland