Keuring boeken

Thermografisch onderzoek

Heeft u een thermografisch onderzoek nodig voor uw woning of utiliteitsgebouw? Keurhuis Nederland meet alle typen objecten voor zowel nieuwbouwcontroles, als bij klachten over tocht. Waarom voelt uw huis niet comfortabel aan? Heeft u misschien last van koudebruggen? Of wilt u weten hoe uw huis het beste kan worden geïsoleerd? Keurhuis Nederland beschikt over de modernste thermografische camera’s. Hiermee voeren wij voor u een uitgebreide energiescan uit.

Kies voor een thermografisch onderzoek van uw woning of pand

De complexiteit van thermografie vereist een gedegen opleiding van de fotograaf. Daarom hebben onze medewerkers die de onderzoeken uitvoeren de opleiding Level 1 Infrared Thermography gevolgd en het examen behaald. Zo bent u verzekerd van een gedegen thermografisch onderzoek van uw woning of pand door een expert.

Neem contact met ons op

Voor het uitvoeren van het onderzoek moet er voldoende temperatuurverschil zijn. Daarom maken we de afspraak kort voor de uitvoering. We houden voor u de weersverwachtingen in de gaten en nemen bij gunstige omstandigheden snel contact met u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088-2440111. Onze deskundige medewerkers geven graag antwoorden op al uw vragen.

Klik hier om direct een offerte op te vragen.

Wat onze klanten zeggen

Het nieuwe VvE Beheer

Met Keurhuis Nederland is het prettig samenwerken. Een snelle response, competitieve tarieven en complete en nauwkeurige rapporten.

VvE Nettelhorst, Alphen aan den Rijn

Met de MJOP van Keurhuis Nederland hebben we een goed houvast voor de komende jaren!

Keurhuis Nederland